SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

HOGYAN LETTEM SEGÍTŐ?

 

Negyvenkét éves koromig éltem az "átlagos" életemet.

Két házasságból három csodálatos gyermek édesanyjaként, hivatalban, köztisztviselőként dolgozó, egyedülálló nőként teltek akkoriban a napjaim. Küzdöttem a hétköznapok viharaival, mint mindenki más.

És aztán közbelépett a Sors, és egy pillanat alatt tornádóként elsöpört, nem térdre, de arccal a sárba döngölt. Legidősebb gyermekem autóbalesetben életét vesztette 21 évesen.

Három évvel később - miközben robot üzemmódban "éltem" a mindennapokat - arra eszméltem, hogy ha Rá gondolok, csak a fájdalmat érzem és szinte semmilyen emléket nem tudok felidézni róla. Nagyon megrémültem, hogy el fogom Őt felejteni. (Később kiderült, ez az érzés a gyászban való elakadásomat tükrözte.)

Közben persze a tragédia hatására sorban bukkantak fel bennem az Élet igazán nagy kérdései: Ki vagyok én? Ki vagyok én a testemen túl? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a valóban fontos az Életben? Mi az Élet? Mi van az Élet után? Ekkor akadt a kezembe egy újság, amelyben egy hamarosan induló tanfolyamról olvastam: metafizikai terapeuta-speciális tanácsadó képzés. Ez volt az első lépés....

A vizsga után kinyílt bennem egy ajtó, és sorra jöttek a további képzések: agykontroll, talp- és testmasszázsok, önismereti-önfejlesztő csoportok, önismereti-módszertani képzések, haptonómia, kinezio-taping, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, családállítás, A Csodák Tanítása. 

Ekkor már egyre többen jutottak el hozzám, s egyre többeknek tudtam hatékony segítséget nyújtani - miközben még a hivatalban is helyt álltam. Egészen 2012. szeptember 1-ig, amikor eljött az idő, hogy teljes lényemmel a hivatásomnak szenteljem magamat.

Azóta segítőként élek.

Mindeközben rendületlenül folytatom az önképzést, önfejlesztést testi-lelki-szellemi szinten.

Sok-sok évbe telt, de hála Istennek feldolgoztam a drága nagyfiam halálát, s ma már teljes szívvel képes vagyok örülni az Élet csodájának, és ezt átadni mindenkinek, aki rám talál a bajával.

Bejártam a poklot, és megismertem annak minden bugyrát. De kincsekkel tértem vissza az Életbe, és a veszteséget szenvedők, gyászolók számára megtartó empátiával tudok segítő kezet nyújtani. Ezen túlmenően mindenkinek, akinek elakadt az élete, aki testi-lelki gondokkal küzd az élet bármely területén. Akár egyéni beszélgetések, masszázsok, akár csoportos munka alkalmával.

A drága gyermekem emlékére így hozok ki valami nagyon jót az életemből. Szeretettel és hálatelt szívvel, hogy megtehetem.

zolikam.jpg

Ő – az elsőszülött gyermekem..

Aki felébresztett az álomból az ÉLETRE.

Akinek mindazt köszönhetem, akivé VÁLTAM.

Aki megmutatta az utat, hogyan válhatok JOBB EMBERRÉ.

Aki az ÉLETÉT ADTA, és így megértettem és tovább adhatom másoknak:

Nincs következő pillanat. SZERESS ITT ÉS MOST! Minden más jelentéktelen. 

Aki megtanított arra, mi a valódi SZERETET.

Aki megnyitotta a SZÍVEMET, hogy megtapasztaljam, micsoda ERŐ lakik ott bent.

Aki rettenetesen HIÁNYZIK, amíg csak élek.

Aki „által ment Lelkemen itt hagyva bennem SUGARÁT és MELEGÉT”.

Akinek végtelenül HÁLÁS vagyok, hogy engem választott, hogy az édesanyja legyek.

És aki sosem szűnik meg bennem a HITET táplálni. 

Az én drága Kisfiam. Nagy Zoltán 1983.06.10. - 2005.02.25.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 51
Heti: 239
Havi: 576
Össz.: 72 344

Látogatottság növelés
Oldal: BEMUTATKOZÁS
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »