SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - SPECIÁLIS ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

  104457432651093c416e704.jpg

Bejelentkezés: +36-20-314-2009

 A segítő beszélgetések célja az elakadt élethelyzet, gyász, párkapcsolati konfliktus, nem szervi betegségek, túlzott stresszhelyzet esetén életünk megbillent egyensúlyának helyreállítása. Segítség lehet minden olyan esetben, ahol orvosilag nem igazolható a betegség érzet, de konkrét betegség esetén is segíthet. A terápia - mint neve is mutatja - egy folyamat, mely során közösen megkeressük és feltárjuk a probléma gyökerét. Majd a segítő beszélgetések, vezetett meditációk, javasolt önfejlesztő és önkezelő technikák következnek, hogy az önismeret és ezzel együtt a gyógyulás elinduljon. Ehhez a páciens aktív közreműködése szükséges, a szándéka és kitartó munkája, hogy "egyenesbe hozza" az életét.

Segítőhöz - pszichológushoz, életvezetési tanácsadóhoz, kineziológushoz, stb. - menni félelmetes, ciki, netán szégyenletes, vagy hogyan is vagyunk ezzel?

Tapasztalatom szerint, aki benyit hozzám, a legnehezebben túl van: az első lépést megtette ahhoz, hogy szembe nézzen azzal, ami van. Önmagával, a benne lévő nehéz, fájdalmas érzésekkel. 
Valóban nehéz meglépni, ám az ajándékok, amiket ez az egy lépés hoz, kárpótolnak: a segítő melléd áll, s támogató jelenléttel átkísér a nehéz folyamaton, miközben felfedezed, hogy egyre erősebb vagy lelkileg, stabilabb érzelmileg, s a fizikai tüneteid is csökkennek. Visszatalálsz önmagadhoz, az énerődhöz. Ezáltal képessé válsz a nehéz élethelyzetre rálátni, és változtatni rajta. Vagyis megoldani.
Képes vagy az életed nehézségeit feldolgozni, legyen az gyász, bármilyen veszteség, elakadás, problémás élethelyzet.

Segítőhöz fordulni nem ciki, nem szégyen, hanem bátorság! Melléd állok szeretettel, és elkísérlek, amíg magadra találsz újra! 
Tedd meg ezt az egy lépést önmagadért! A kezedben a kulcs!

A segítő beszélgetések ideje: 60 perc/ alkalom.dsc_0003.jpg

Lehetőség van a segítő beszélgetések masszázzsal való kombinálására is.

 Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.” (Hippokratész) - ám ha Ön készen áll, én kész vagyok megmutatni, merre és hogyan induljon el a gyógyuláshoz vezető úton.

 Kérjen időpontot, hogy segíthessek visszatalálni Önmagához! +3620-314-2009

  

beke.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 45
Heti: 130
Havi: 1 018
Össz.: 64 139

Látogatottság növelés
Oldal: Segítő beszélgetés - életvezetési tanácsadás
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lúdtalp kinesio tape - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »