SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - SPECIÁLIS ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

  104457432651093c416e704.jpg

Bejelentkezés: +36-20-314-2009

 A segítő beszélgetések célja az elakadt élethelyzet, gyász, párkapcsolati konfliktus, nem szervi betegségek, túlzott stresszhelyzet esetén életünk megbillent egyensúlyának helyreállítása. Segítség lehet minden olyan esetben, ahol orvosilag nem igazolható a betegség érzet, de konkrét betegség esetén is segíthet. A segítő beszélgetések - egy folyamat, mely során közösen megkeressük és feltárjuk a probléma gyökerét. Majd a segítő beszélgetések, javasolt önfejlesztő és önkezelő technikák következnek, hogy az önismeret és ezzel együtt a gyógyulás elinduljon. Ehhez a páciens aktív közreműködése szükséges, a szándéka és kitartó munkája, hogy "egyenesbe hozza" az életét.

Kaptam egy bátor nőtől - kliensemtől - néhány gondolatot. Azért osztom meg, mert gyönyörűen fogalmazza meg a hivatásom lényegét, amiért nap, mint nap felkelek és elindulok. Hálásan köszönöm neki, és kívánom, hogy merítsenek erőt és bátorságot a szavaiból mások is! 
"Arra gondoltam, hogy hányan élnek/élünk úgy hogy mások által teremtett világot hiszünk igaznak, hogy a mások által jónak tartott dolgok adnak egy mércét. És mikor kilépünk ebből és merjük önmagunkat adni és hinni abban hogy az a valós és igazán jó nekünk, akkor falakba ütközünk és ez a hozzánk közelállókra is igaz. Te pont azért dolgozol többek között nálam is, hogy merjük vállalni és megélni az érzéseinket. Hogy megtaláljuk mindennek a forrását." (Sz.B.M. nő)

Segítőhöz - pszichológushoz, életvezetési tanácsadóhoz, kineziológushoz, stb. - menni félelmetes, ciki, netán szégyenletes, vagy hogyan is vagyunk ezzel?

Tapasztalatom szerint, aki benyit hozzám, a legnehezebben túl van: az első lépést megtette ahhoz, hogy szembe nézzen azzal, ami van. Önmagával, a benne lévő nehéz, fájdalmas érzésekkel. 
Valóban nehéz meglépni, ám az ajándékok, amiket ez az egy lépés hoz, kárpótolnak: a segítő melléd áll, s támogató jelenléttel átkísér a nehéz folyamaton, miközben felfedezed, hogy egyre erősebb vagy lelkileg, stabilabb érzelmileg, s a fizikai tüneteid is csökkennek. Visszatalálsz önmagadhoz, az énerődhöz. Ezáltal képessé válsz a nehéz élethelyzetre rálátni, és változtatni rajta. Vagyis megoldani.
Képes vagy az életed nehézségeit feldolgozni, legyen az gyász, bármilyen veszteség, elakadás, problémás élethelyzet.

Segítőhöz fordulni nem ciki, nem szégyen, hanem bátorság! Melléd állok szeretettel, és elkísérlek, amíg magadra találsz újra! 
Tedd meg ezt az egy lépést önmagadért! A kezedben a kulcs!

A segítő beszélgetések ideje: 60 perc/ alkalom.dsc_0003.jpg

Lehetőség van a segítő beszélgetések masszázzsal való kombinálására is.

 Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.” (Hippokratész) - ám ha Ön készen áll, én kész vagyok megmutatni, merre és hogyan induljon el a gyógyuláshoz vezető úton.

 Kérjen időpontot, hogy segíthessek visszatalálni Önmagához! +3620-314-2009

  

beke.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 51
Heti: 233
Havi: 570
Össz.: 72 338

Látogatottság növelés
Oldal: Segítő beszélgetés - életvezetési tanácsadás
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »