SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

VENDÉGKÖNYV
Vendégeim, klienseim visszajelzései 

 1_smiling-facebook.jpg

 

 

Egy hölgy sorai, aki "csak" segítőként volt jelen, élete első családállításán: "Nagyon köszönöm a lehetőséget, érdekes volt. Úgy érzem konkrétan nem voltam érintett de mégis jobb a közérzetem, felszabadultabb lettem. Még mindíg az örömöt érzem amit ott bedobtam a közösbe!"

Egy bátor nőtől - kliensemtől - kaptam e néhány gondolatot. Azért osztom meg, mert gyönyörűen fogalmazza meg a hivatásom lényegét, amiért nap, mint nap felkelek és elindulok. Hálásan köszönöm neki, és kívánom, hogy merítsenek erőt és bátorságot a szavaiból mások is! 
"Arra gondoltam, hogy hányan élnek/élünk úgy hogy mások által teremtett világot hiszünk igaznak, hogy a mások által jónak tartott dolgok adnak egy mércét. És mikor kilépünk ebből és merjük önmagunkat adni és hinni abban hogy az a valós és igazán jó nekünk, akkor falakba ütközünk és ez a hozzánk közelállókra is igaz. Te pont azért dolgozol többek között nálam is, hogy merjük vállalni és megélni az érzéseinket. Hogy megtaláljuk mindennek a forrását." (Sz.B.M. nő - Segítő beszélgetés)

"A lányom kivirult, annyit nevet, hogy már az elmult 5-6 évben el is felejtettük ezt az élményt, de nagyon jo újra hallani❤️" (16 éves lány édesanyja - Kapcsolatteremtő gyógyítás után 2 hónappal - a gyermek a kezelést megelőzően évekig teljesen bezárkózott a saját világába, minimálisan kommunikált, s szinte alig mutatott érzelmeket)

"Magamon érzem hogy láncok szakadtak le a lelkemről. Tudom hogy még vannak, de az "Egy nap a mezőben" alkalom óta elindult egy "örvény" bennem, amely a környezetemre is hatással van, s mondják a kollegáim, hogy "kivirultam". Az elengedés-gyakorlatot is használom, leginkább a "félelem" érzelemnél." (N.A. nő - Egy nap a MEZŐ-ben önfejlesztő tréning)

"Csupa változás az életem, válaszutak előtt állok. Összességében jól vagyok, csak valahogy alapjaiban változik az életem minden területe. Nem negatívan, viszont szokni kell, mint minden változást. Most értettem meg a családállításodon történt dolgokat és rájöttem, már nagyon is zajlanak az események. Most benne vagyok, berántott nagyon, de előttem a zárókép az akkori érzésekkel, mivel én is beleálltam, így tudom merre haladok és hova érkezem majd meg. Köszönök neked mindent!" (S.Z. nő - Családállítás)

"Szívből ajánlom!

Számomra rengeteg felismerést és békét hozott ez a csoportos munka.
Aki úgy érzi tényleg menjen el! Ezt tapasztalni kell. A lényeget sosem tudjuk könyvekből és elméleteken keresztül megtapasztalni. Ide gyakorlat kell. És ez AZ." (S.E.G. nő - Egy nap a MEZŐ-ben - egy napos önfejlesztő műhely)

"Amit a szimbólumnap nekem adott: hihetetlenül jó csapatban ismertem meg a szimbolumok relytélyes kicsiny részét, ami elvarázsolt. Sokat tanultam, fejlődtem, sírtam és nevettem. Ismét sikerült magamról többet megtudni, és elengedni azokat a dolgokat amik feszítettek, nehezítették az életem. Hálás vagyok, hogy átadod az ismereteidet! Köszönöm!" ( F.B. nő - Szimbólumok és én - Egy napos önfejlesztő műhely) 

"Tavaly édesanyàm elvesztése kapcsàn mentem el Gabihoz csalàdàllítàsra. Akkoriban mérhetetlen érdektelenség és közöny uralkodott rajtam, a fàjdalom és a làtottak szinte mindennap marcangoltak. Depressziós és pànikrohamos voltam. Így mentem el a csalàd àllítàsra.
Amit ott àtéltem egyben volt az ismeretlen csoda és a vigasz egyben. Le tudtam rakni a fàjdalmam és mindent, ami anyum halàlàhoz kapcsolódott. Felszabadultam és tovàbb tudtam lépni. S ami abszolut meglepetés volt, hogy megszüntek a pànikrohamok is egyúttal. Mindenkinek csak szívből ajànlani tudom, Gabi hozzàértésével, szakmai tapasztalatàval és beleérző képességével ma màr újra élek. Hàla érte." (V.CS. nő - Családállítás)

"A "szimbólimos" nap segített megerősíteni abban, hogy minden mindennel összefügg és nincsenek véletlenek. Rájöttem, hogy mi az az "x-faktor" amit láttam a szüleimtől de bennem még erősödnie, érlelődnie kell. Köszönöm!" (H.Sz. nő - Szimbólumok és én - Egy napos önfejlesztő műhely)

"Annyira másképp érzem magam.... Később a tesókam este még feljött hozzám. És képzeld azt mondta, hogy hosszú idő után visszakapta a tesóját, vagyis engem. Azt mondta újra van élet és csillogás a szemeimben.
Ez annyira jól esett nekem." (V.Cs. - nő Egy nap a MEZŐ-ben - önfejlesztő műhely) 

"Nagyon alaposnak éreztem az állítást, türelemet, hajlandóságot, szeretetet éreztem az összes állítás alatt, úgy éreztem (nem %-ban mondanám, mert ez olyan határos dolog), hanem inkább “teljes” jelzőt használnám az összes állításra. Nagyon könnyen tudtam felismerni a mező jelzéseit, egy szóval, számomra teljes és tökéletes volt a nap. Nagyon hálás vagyok neked."  (T.N. nő - Családállítás)

"Nagyon-nagyon vártam a foglalkozást. Emlékszem, az első alkalommal én később érkeztem, de szinte olyan volt, mintha hazaérkeztem volna. Minden alkalommal újabb és újabb felismeréseket hozott nekem a közös munka. Fantasztikus volt látnom és éreznem, hogy mindenki elbeszélésében ott vagyok "én is". Hogy a lehető legjobb és leggyengédebb odafordulás volt ez magamhoz. Nekem rengeteg energiát és hitet adott ez az öt alkalom és TI. :) Azt láttam, hogy én is, mindenki egytől-egyig elindultunk az emelkedőn felfelé. Ha tehetném újra ugyanígy döntenék: "ITT és MOST elindulnék rendet tenni." (S.E.G. nő - ITT és MOST, 5 alkalmas önfejlesztő tréning)

"Az állítás után volt bennem vagy két hónap síri csönd, alig mozdultam ki itthonról, csak ha nagyon muszáj volt. Mintha életem minden mélysége összegyűlt volna bennem.... Apámmal kapcsolatban Pünkösdkor éltem meg a legnagyobb mélységet, mikor elhatároztam, hogy miután az anyám halála óta már 5 év eltelt, nem fogok minden ünnepet az apámnak szentelni. Vittem persze neki és az öcsémnek kaját, de nem hívtam őket meg mind a két napra ebédre, ehelyett elmentünk a férjemmel kirándulni. Annak ellenére, hogy nem volt ellene kifogása az apámnak, sőt nagyon derűsen fogadta a dolgot, első nap rettenetesen éreztem magam, olyan lelkiismeret furdalásom volt, szemétnek tartottam magam. Második napra már jobb lett, és megértettem, hogy olyan sokat adtam neki az életemből, hogy most ez az ellenállás teljesen normális bennem. Na igen! Nem könnyű annak, aki a szülei fölé nő... Az elmúlt vasárnap már meg tudtam őket úgy hívni, hogy nem éreztem kötelességemnek, viszont nekem esett nagyon jól." (S.G.K. nő - Családállítás) 

"Sosem hittem ebben, hogy egy csoport ilyen sokat tud nekem segíteni. De olyan élethelyzetbe kerültem, hogy lelkileg teljesen tönkre mentem és ki tudja hol lennék, ha nemkerülök kapcsolatba Gabival. Az öt alkalmas önismereti tanfolyam után teljesen másképp látom önmagamat is és a környezetemet. Nyitottabb lettem dolgok felé, többet foglalkozom magammal, és sokkal energikusabb és céltudatos vagyok. Köszönöm!" (Sz.J. nő - ITT és MOST, 5 alkalmas önfejlesztő tréning)

"Azt mondják, igazán magasra jutni csak úgy lehet, ha az ember a legmélyebbről indul. Én ott voltam, és nem tudtam, hogy merre és hogyan induljak el. Te voltál az, aki megmutatta nekem a helyes utat, és aki átsegített az előttem tornyosuló akadályokon. Megtanítottad nkem, hogyan éljem az élet nevű "játékot". Ami nem is olyan nehéz és bonyolult, ha az ember szereti és tiszteli magát. Számtalan felsorolhatatlan dolgot kaptam tőled. .... Köszönöm neked, hogy voltál, vagy és leszel..." (Sz.P. ffi - segítő beszélgetések)

Én azt tudom mondani, hogy fantasztikus felismeréseket hozott a nap. Közelebb kerültem önmagamhoz és a szeretteimhez a megismeres egy más tükrében. A szimbólumok olyan tükrök melyek lelkünket lattatjak meg velünk. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni az érzést, hogy minden ami körülvesz rólunk mesél - önmagunknak és másoknak. És ez fordítva is igaz. A világ sokkal átlathatóbb, megismerhetőbb és csodalotosabb lesz ezen ismeretek birtokában. Én elvarasoktól es elkepzelesektől mentesen mentem de még így is megdöbbentem az "eredményeken". Kortól, nemtől, vallási hovatartozástol mentesen BÁRKI elsajátithatja és hasznára válhat az egész emberiségnek. (S.E. nő - Szimbólumok és én - egy napos önfejlesztő műhely)

"Az első állítás is nagy hatással volt rám, hiszen felismertem, hogy miért nem látom a férfit az akkori páromban. Az állítás után még éreztem annak lehetőségét, megmenthető ez a kapcsolat. Aztán ahogy dolgozott bennem az élmény, a felállított kép, rájöttem - én nem ezt akarom. Ezért léptem ennek megfelelő irányba.
A második állitás azért jött létre, mert az elengedés olyannyira fájdalmasnak bizonyult, hogy az én Drága Segitőm egy mélyebb probléma feltárására ösztökélt. Az állitás eredménye meglett, ikertestvérem születés előtti elvesztése olyan fájdalmat hagyott bennem, hogy ennek feltárása és feldolgozása nélkül valószinüleg soha nem hagytam volna magam boldognak lenni. Az állításnak fontos eredményei vannak azóta is az életemben. A legjelentősebb ezek közül amit szinte azonnal tapasztaltam, a gyerekekhez való kapcsolódásom. Eddig nem tudtam a gyerekeket kezelni, nem éreztem magamban semmilyen nemű 'anyagént', nem tudtam feléjük közeledni és nem is vágytam gyerekre. Ma már teljesen el tudom képzelni, hogy egyszer saját gyereket nevelek, ami pedig a legabszurdabb fantáziámat is felülmúlta, hogy akár egy kislány gyermekre is szeretettel a sajátomként tudok gondolni. Korábban annyira erős volt a tartózkodásom a kislányok ellen, hogy soha nem tudtam volna elképzelni, egyszer nekem is lehet és tudok is vele mit kezdeni. Ez az eredmény, számomra egyértelműen a családállitásnak köszönhető. Nőként ez a legnagyobb előrelépés eddigi életemben, hogy el tudom fogadni a tényt, egyszer én is lehetek anya. 
Harmadik állításom eredménye szinte azonnal beért. A családrendszer helyes felállítását követően a szüleim sokkal önállóbban, bátrabban kezdtek viselkedni. A sok félelmet és aggódást a változástól lépések váltották fel, amik lassan de biztosan pozitívabb irányba sodorják mind az anyagi, mind az egymással való kapcsolati helyzetünket." (J.G. nő - Családállítás)

"Az 5 alkalmas önismereti tréninget nyugodtan ajánlom olyanoknak is, akik már korábban jártak hasonló képzésre, tanulták az elmélet egy részét. Itt ugyanis lehetőséget kapunk arra, hogy átvigyük gyakorlatba a tanultakat és rendelkezésre áll egy védett, megértő környezet, ahol kipróbálhatjuk magunkat, ill. a módszereket, mielőtt kivinnénk azokat az életbe. Aki szeretne is úgy élni, ahogy elképzeli, nem csak tudni, hogyan lehetne azt valamikor a távoli jövőben elérni, itt a nagyszerű lehetőség, hogy tegyen ezért / magáért." (M.A. ffi - ITT és MOST, 5 alkalmas önfejlesztő tréning)

"Nagyon szépen köszönöm hogy ott lehettem. Nagyon jó volt megismerni egy kicsit jobban magamat és látni hogy ugyanolyan dolgokat milyen másképpen látunk "lelki szemeinkkel". Nagyon élvezem a játékokat, repült az idő!" (Zs.A. nő - Szimbólumok és én - egy napos önfejlesztő műhely)

“Az első családállításra édesapám halála után mentem. Elveszett lettem nélküle a világban, nagyon erősen éreztem, hogy nem a helyemen vagyok. Az állitás témája a legnagyobb letehető teher volt. Az állitás során találkozhattam meghalt nővérkémmel, beszélhettem hozzá, és érezhettem a szeretetét.Azt hiszem, ő volt a hiányzó láncszem az életemben. Általa találtam meg a helyem a családban édesapámmal és édesanyámmal az oldalamon. Azóta is sokat gondolok rá, és jó végre a saját életem élni. Amikor hazajöttem az állitásról furcsa érzésem volt: mintha az itthon lévő párom és 3 gyermekem egészem másak lennének... mert már a saját szememmel és lényemmel láttam őket, nem a nővérem szemén keresztül...
Második állitásom a lisztérzékeny, és egyébként már 4-5 halálos kimenetelű betegséget begyűjtő, 13 éves fiamra volt. Ő a második élő gyerekem, de előtte egy beteg sérves babát kellett elvetetni, majd követte 2 spontán vetélés, tehát jelenlegi középső fiam valójában ötödik a sorban. Az állitás során kiderült, hogy semmi mással nem tudott foglalkozni a fiam, csak vágyódott a halott kistestvér után a lelke. Így mellkasdeformitás, autoimmun betegségek, lisztérzékenység, Schlatter-Ostgood, és még lehet egy pár betegség, amiről mi még nem is tudtunk... Végre lát minket, az élő családját, beszél az érzéseiről, öleli az itt élő kistestvérét, akit addig csak undok szavakkal illetett.
A harmadik állitásom a nagylányom volt. 16 évesen túl az endokrinológiai, nőgyógyászati vizsgálatokon, még mindig nem volt menstruációja. TSH hormon, prolaktin az egekben, pajzsmirigy alulműkődve. Általános félelemben, kishitűségben, szótlanságban élt a saját maga épitett elefántcsont toronyban. Az állitáson az őt képviselő személy által szembenézhetett félelmeivel, leküzdhette őt, vagy őket. Fizikálisan hamar észleltük a változást, az olyannyira várt menstruáció beindult 2 héten belül, azóta is rendszeres. Lelkileg hosszabb az út, de sokkal nyitottabb, sokkal kevesebb időt tölt a tornyában, folyamatosan nyilik a világ felé. Nagyszerű módszer, hogy kis világunkban rendet tegyünk szüleink, nagyszüleink, gyermekeink sorãban, hisz ha a családban nem a saját helyünket, szerepünket töltjük be, nem lehetünk boldogák. Egyébként meg egy izgalmas utazás." (M.E. nő - Családállítás)

"A Gabi által tartott szimbólumos önismereti napon saját szimbólumaim révén segített még egy lépést tennem a magam felé vezető úton. Jó érzés volt, hogy a szülőktől kapott - kártyák segítségével felismert-, „kincset”/értéket észre tudtam venni, el tudtam fogadni, ezzel szüleim felé is sikerült egy lépést tenni. A dolgok megvalósulásának lépcsőit átérezve és elmozdulva megtapasztalhattam, hol akadok többnyire el, mi okozza ezt és milyen továbbhaladni. A mese szimbólumai által előjöttek tudattalanul elfojtott érzelmek. A meditációban és az azt követő megosztásban pedig megélhettem, hogy nem baj, ha eltérek az „elvárttól”, kiszínezhetem és széppé tehetem a saját mesémet, az életemet." (M.A. ffi -  Szimbólumok és én - egy napos önfejlesztő műhely) 

"Vannak változások, igen.
Volt több nagyon mélypont, egyedül is, meg a párommall is megjártunk komoly mélységeket. Szerencsére tudtuk kezelni, helyrehoztuk.
És én is jól vagyok. Nem állandósult és vált rutinná még teljesen, amiket tőled tanultam, de egyre többször jut az eszembe, ami éppen akkor kell.
Az elengedés könyvet elolvastam, nem egyfolytában, de naponta használom a technikát.
Ahogy a tudatos jelenlétet is gyakorlom, szinte minden nap.
A düh kivezetés még mindig nem az igazi, de legalább már eljárok kocogni.
Meditálás sem mindennapos, de van a TM-esekkel egy közös női meditáció havonta egyszer, azokra el szoktam menni.
Szóval mindent összevetve bár igen rögös az út, de úgy érzem az irány jó." (B.É. nő - ITT és MOST, 5 alkalmas önfejlesztő tréning)

"Éveken keresztül kerestem a helyem a világban, de nem találtam, nem értettem mi van velem. Úgy éreztem csak úgy élhetek, hogy az másoknak jó legyen. Aztán jöttél Te! Istenem, de örültem neked! Mekkora beszélgetéseink voltak! Fokozatosan kezdtem másképp látni a világot, és már csak magamnak akartam megfelelni. Hatalmas utat jártam be! Nélküled ez nem sikerült volna. Köszönöm, hogy mellettem álltál és biztattál. Örökké hálás leszek neked ezért." (R.K. nő - segítő beszélgetések)

A szimbólumok világát mindig kíváncsian figyeltem, de nem mertem vagy nem tudtam mit kezdeni vele. Amikor meghallottam, hogy általuk betekintést nyerhetek a tudatalatti világomba nagyon kíváncsi lettem. Hatalmas élmény, megtapasztalás, és sok felismerést hozott a nap, ami nem mindig volt pozitív megélés, de mindenképpen nagy hatással volt rám. A nap végére fáradtan, de hatalmas lendülettel tértem haza, és a környzetemet is másképp láttam és figyeltem. Mindenkinek ajánlom aki elég bátornak érzi magát hogy meglássa az igazat." (V.Á. nő - Szimbólumok és én, egy napos önfejlesztő műhely) 

"A tréning során jobban megismertem magam, jól használható technikákat, módszereket kaptam, ami a mindennapi életemet könnyíti meg nagyjából minden területen. Az emberi kapcsolatokban, a munka és a testi-lelki egészség terén is érzékelhető a változás már néhány hónap elteltével. Jó társaságban, jó hangulatban, telt a tréning. Minden napja feltöltődés volt. 
Annyi mindent tudnék írni, nem elég 2-3 mondat :) " (B. É. nő  ITT és Most - 5 alkalmas önfejlesztő tréning)

 "Nagyjából egy évvel ezelőtt egy kávézó teraszán hallgattam a barátnőm történetét. A családállításról mesélt, ő már akkor többször is részt vett rajta, állítóként és segítőként is. Jóindulattal és érdeklődve figyeltem, de nem tudtam elképzelni, hogyan lehetne nekem segítségemre ez a módszer valaha is?
Aztán eltelt pár hónap és az addig csendes-boldogtalanságban töltött életem a feje tetejére állt. Először próbáltam homokba dugni a fejem, aztán próbáltam beszélni róla, sírtam, dühöngtem, terápiára jártam, hibáztattam és bántottam magamat, a körülöttem lévőket.
Miután hónapokig vegetálva éltem az életemet, megfogalmazódott bennem egy gondolat: „Most már bármit megteszek, csak újra kapjak levegőt”.
Ekkor állítottam először csoportban. Azóta pedig még egyszer. Ez utóbbinak 3 hónapja.
A leglényegesebb tapasztalatom, hogy az állításhoz bátorság kell. Nem is kevés. Az összes amid van. Még az is amiről eddig nem tudtad, hogy létezik. Nekem is kellett, hogy szembe nézzek azzal ami van. Merthogy a mondás, miszerint a családállításon láthatóvá válik az, ami van – igazabb már nem is lehetne. Szembenézni önmagunkkal sokaknak egy életen át nem sikerül, egy állítás ehhez képest nagyjából fél óra. Én ezeken kétszer fél órákon olyan önismereti utat jártam be, melyre talán több éves terápiával sem tudtam volna rátalálni. Közben nagyon féltem, rettenetesen fájt, azt hittem belehalok. Nehéz volt és kegyetlenül őszinte. Minden egyes perce. Aztán vége lett. Voltak nehéz napok, volt amikor feljött a kép, ami az állításon elém tárult. Volt, hogy emiatt sokat sírtam és hagytam fájni. Merthogy fájni azt fájt, utána is. Nagyon. Azonban az első állításom óta most már eltelt kicsivel több mint fél év. Én pedig hálás vagyok, amiért a saját bőrömön tapasztaltam meg ennek a csodálatos módszernek a gyógyító erejét. Merthogy bármennyi bátorság is kellett hozzá, bármennyi fájdalmat éltem meg és bármennyi könnycseppet ejtettem el ez idő alatt, mind megérte, az utolsó cseppig. Bár hiszem, hogy az önmagunk felé vezető út örökké tart, azt gondolom, hogy a családállítás során egy hosszabb távot tehetünk meg, rövidebb, ámde annál tartalmasabb idő alatt. Nem egy sétagalopp és nem egy mesebeli, tökéletes tartalom. Szerintem viszont ilyen magunkat látni a tükörben. Tökéletlen, sebezhető de valóságos. Az ami van. Ami vagyok. 
És, hogy miért tettem ki magam mindennek ha ilyen nehéz és fájdalmas volt?
Mert azóta a helyemen vagyok a családrendszerben, nem cipelem tovább őseim, hozzátartozóim terheit és nem félek szembenézni a jövővel, ezáltal pedig nem gátolom magamat a saját boldogságom útján. 
Köszönettel tartozom a módszernek és a segítőmnek, azért mert napról napra egyre jobban kapok levegőt." (J.G. nő - Családállítás)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 51
Heti: 230
Havi: 567
Össz.: 72 335

Látogatottság növelés
Oldal: VENDÉGKÖNYV
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »