SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

Családállítás - Bert Helliger módszerével
csalad.jpg

Következő csoportos alkalom: 2018.01.20. 13:00 óra

  Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium fszt. 2. terem

Kiscsoportos terápiás módszer, amely segít elakadt élethelyzetekben, fizikai és lelki problémák, betegségek esetén.

"... A Rend az emberek közötti kapcsolatokban a Szeretet számára eleve adott. Ez a Szeretet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vagyunk ezzel a Renddel. A vak, tudatlan szeretet nem ismeri ezt a Rendet, és gyakran tévútra vezet bennünket. Ám ha Szeretetünk ismeri és tiszteletben tartja ezt a Rendet, akkor valóra váltja álmainkat. Az ilyen Szeretet jótékony, gyógyító hatással van mind ránk, mind a környezetünkre." Bert Hellinger

Bert Hellinger – még ma is élő pszichoterapeuta – különféle terápiás módszerek alkalmazásakor  felismerte, hogy sok esetben az egyén életére, problémáira a személyes tudattalannál valami nagyobb van hatással, ami ellentétes sok esetben az egyén érdekeivel.  S ez a családi lelkiismeret, amelynek az egyén is része, és tudattalanul  rendeljük magunkat alá ennek az erőnek. Hívjuk ezt a családi lelkiismeretet családi kollektív tudatalattinak is.

A családrendszerben meghatározott törvények: a Szeretet Rendjei hatnak tudattalanul. S amikor a Rend valami oknál fogva felborul, akkor következnek be az elakadások, sikertelenség az Élet bármely területén, egészségromlás, komoly betegségek.

Ilyenkor hívjuk segítségül ezt az áldott módszert, a Hellinger-féle Családfelállítást. 

A munka a morfogenetikus mező segítségével történik a résztvevők által alkotott térben. Ebben a mezőben minden gondolat, tett, szándék feljegyződik, ami valaha megtörtént. 

Lehet jelentkezni állításra, ha valamiben elakadt az életed, és segítő képviselőnek is, ha szeretnéd megismerni ezt a módszert és szeretnél segíteni annak, aki az élete egy darabkáját idehozza, hogy helyreállítsa családrendszerében a felbillent Rendet, s ezzel teljesebbé tegye az Életét.

Ha megszólítanak a fenti sorok, várom jelentkezésedet szeretettel!

+36-20-314-2009 vagy masszazsvtgabi@gmail.com 

Számítani kell rá, hogy sosem lehet előre meghatározni az időt, meddig tart egy csoportos családfelállítás. A maximum, amikor lezárjuk az állítást, este 19:00 óra. De persze ennél sokkal hamarabb is befejeződhet. 

Aki a családfelállítás vége előtt távozik, nagy megterhelést ró a többi résztvevőre és az állítást vezetőre is, ezért kérem, aki jelentkezik, szánja rá az időt, amely lehet, hogy az egész délutánját igénybe veszi majd. Egymásért tegyük ezt meg! (Betegség, kisgyermek természetesen kivételt képez.) 

 

generaciok.jpg

 

A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát!

A résztvevő vállalja a felelősséget saját magáért, és aláírja, hogy nem áll és nem állt pszichiátriai kezelés alatt.

A résztvevők nem állhatnak tudatmódosító szerek, pl. alkohol, gyógyszerek befolyása alatt!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 16
Heti: 64
Havi: 520
Össz.: 59 435

Látogatottság növelés
Oldal: Családállítás
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: masszazs debrecen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »