SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

Családállítás - Bert Helliger módszerével
csalad.jpg

Következő csoportos alkalom: 2018.08.25. 13:00 óra

   Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium fszt. 2. terem

Kiscsoportos terápiás módszer, amely segít elakadt élethelyzetekben, fizikai és lelki problémák, betegségek esetén.

"... A Rend az emberek közötti kapcsolatokban a Szeretet számára eleve adott. Ez a Szeretet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vagyunk ezzel a Renddel. A vak, tudatlan szeretet nem ismeri ezt a Rendet, és gyakran tévútra vezet bennünket. Ám ha Szeretetünk ismeri és tiszteletben tartja ezt a Rendet, akkor valóra váltja álmainkat. Az ilyen Szeretet jótékony, gyógyító hatással van mind ránk, mind a környezetünkre." Bert Hellinger

Bert Hellinger – még ma is élő pszichoterapeuta – különféle terápiás módszerek alkalmazásakor  felismerte, hogy sok esetben az egyén életére, problémáira a személyes tudattalannál valami nagyobb van hatással, ami ellentétes sok esetben az egyén érdekeivel.  S ez a családi lelkiismeret, amelynek az egyén is része, és tudattalanul  rendeljük magunkat alá ennek az erőnek. Hívjuk ezt a családi lelkiismeretet családi kollektív tudatalattinak is.

A családrendszerben meghatározott törvények: a Szeretet Rendjei hatnak tudattalanul. S amikor a Rend valami oknál fogva felborul, akkor következnek be az elakadások, sikertelenség az Élet bármely területén, egészségromlás, komoly betegségek.

Ilyenkor hívjuk segítségül ezt az áldott módszert, a Hellinger-féle Családfelállítást. 

A munka a morfogenetikus mező segítségével történik a résztvevők által alkotott térben. Ebben a mezőben minden gondolat, tett, szándék feljegyződik, ami valaha megtörtént. 

Lehet jelentkezni állításra, ha valamiben elakadt az életed, és segítő képviselőnek is, ha szeretnéd megismerni ezt a módszert és szeretnél segíteni annak, aki az élete egy darabkáját idehozza, hogy helyreállítsa családrendszerében a felbillent Rendet, s ezzel teljesebbé tegye az Életét.

Miért érdemes részt venni családállításon? 
Erre a kérdésre egy kliensem visszajelzése választ adhat. Inkognitóját megőrizve, az engedélyével teszem közzé.
Fogadjátok szeretettel!

"Az első állítás is nagy hatással volt rám, hiszen felismertem, hogy miért nem látom a férfit az akkori páromban. Az állítás után még éreztem annak lehetőségét, megmenthető ez a kapcsolat. Aztán ahogy dolgozott bennem az élmény, a felállított kép, rájöttem - én nem ezt akarom. Ezért léptem ennek megfelelő irányba.
A második állitás azért jött létre, mert az elengedés olyannyira fájdalmasnak bizonyult, hogy az én Drága Segitőm egy mélyebb probléma feltárására ösztökélt. Az állitás eredménye meglett, ikertestvérem születés előtti elvesztése olyan fájdalmat hagyott bennem, hogy ennek feltárása és feldolgozása nélkül valószinüleg soha nem hagytam volna magam boldognak lenni. Az állításnak fontos eredményei vannak azóta is az életemben. A legjelentősebb ezek közül amit szinte azonnal tapasztaltam, a gyerekekhez való kapcsolódásom. Eddig nem tudtam a gyerekeket kezelni, nem éreztem magamban semmilyen nemű 'anyagént', nem tudtam feléjük közeledni és nem is vágytam gyerekre. Ma már teljesen el tudom képzelni, hogy egyszer saját gyereket nevelek, ami pedig a legabszurdabb fantáziámat is felülmúlta, hogy akár egy kislány gyermekre is szeretettel a sajátomként tudok gondolni. Korábban annyira erős volt a tartózkodásom a kislányok ellen, hogy soha nem tudtam volna elképzelni, egyszer nekem is lehet és tudok is vele mit kezdeni. Ez az eredmény, számomra egyértelműen a családállitásnak köszönhető. Nőként ez a legnagyobb előrelépés eddigi életemben, hogy el tudom fogadni a tényt, egyszer én is lehetek anya
Harmadik állításom eredménye szinte azonnal beért. A családrendszer helyes felállítását követően a szüleim sokkal önállóbban, bátrabban kezdtek viselkedni. A sok félelmet és aggódást a változástól, lépések váltották fel, amik lassan de biztosan pozitívabb irányba sodorják mind az anyagi, mind az egymással való kapcsolati helyzetünket." J.G.

Az igazság sokszor megdöbbentőnek, megrendítőnek, fájdalmasnak hat. Nem veszi figyelembe az én mimózaságomat. Jelenlétében kétségnek, alkudozásnak nem marad hely. Időnként nyersnek, kíméletlennek érzem. Legszívesebben elszaladnék előle, de legalábbis elfordítanám a tekintetemet, hogy ne is lássam, mert nem ismerem az igazság valódi természetét.

Azt, hogy az igazság sem nem jó, sem nem rossz. 
Az igazság az, ami van. Maga a valóság. 
Az igazság az itt és most, az a tér, ami maga az élet. Felszabadít. 
Gyógyító ereje rám akkor hat, ha félreteszek mindent, amit valaha gondoltam, véltem, hittem, és kinyitom magamat - teljesen elengedve minden félelmet - rátekintek arra, ami az igazság által megnyilvánul.
Nincs mitől félni! Az igazság maga a fény, m
aga az élet. Felszabadít. 


Elveszíteni csakis a félelmeimet, fájdalmaimat, zaklatottságomat, és más nehéz érzéseimet, testi-lelki betegségeimet, magamat megtévesztő gondolataimat, boldogtalanságomat tudom. 
Ehhez a lépéshez segít hozzá a családállítás áldásos módszere a morfogenetikus mezőben, az igazság terében.
Lépj a fénybe, tegyél rendet az életedben és élj békében a lelkedben, élj egészségesen és boldogan!
Melléd állok, elkísérlek.

Hogy Rend-et tehess az Életedben.

Hogy rendszeredben a helyedre kerülj, s abban a saját helyeden, a saját Sorsodat éld.
A családfelállítás áldásos módszere ebben segít.
Jelentkezz bátran, ha megszólítanak a fentiek! 
Szeretettel várlak! 

+36-20-314-2009 vagy masszazsvtgabi@gmail.com 

Számítani kell rá, hogy sosem lehet előre meghatározni az időt, meddig tart egy csoportos családfelállítás. A maximum, amikor lezárjuk az állítást, este 19:00 óra. De persze ennél sokkal hamarabb is befejeződhet. 

Aki a családfelállítás vége előtt távozik, nagy megterhelést ró a többi résztvevőre és az állítást vezetőre is, ezért kérem, aki jelentkezik, szánja rá az időt, amely lehet, hogy az egész délutánját igénybe veszi majd. Egymásért tegyük ezt meg! (Betegség, kisgyermek természetesen kivételt képez.) 

 

generaciok.jpg

 

A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát!

A résztvevő vállalja a felelősséget saját magáért, és aláírja, hogy nem áll és nem állt pszichiátriai kezelés alatt.

A résztvevők nem állhatnak tudatmódosító szerek, pl. alkohol, gyógyszerek befolyása alatt!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 24
Heti: 203
Havi: 937
Össz.: 67 879

Látogatottság növelés
Oldal: Családállítás
SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT - © 2008 - 2018 - testi-lelkimasszazs.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tóth gabi debrecen családállítás - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »